SITO Storitve, d.o.o.

SITO Storitve, d.o.o.

Luka Stepan
PredstavnikLuka Stepan

O podjetju

Sito je vodilni regionalni oblikovalski studio, osredotočeni na razvoj izdelkov in storitev, s katerimi tako domači kot tuji naročniki lahko uresničijo svoje ambiciozne strateške cilje. 

Izkušena ekipa izhaja iz oddelka za industrijski design nekoč največjega neodvisnega multidisciplinarnega oblikovalskega studia v Sloveniji (Gigodesign) je aktivna že nekaj desetletij in njen krog zelo zvestih naročnikov širok in pisan – v studiu so namreč prepoznali zanesljivega dobavitelja nadstandardnih storitev na področju designa.

Med podjetji studio uživa ugled zanesljivega design partnerja, saj zagotavlja celovit pogled na področje razvoja izdelkov in storitev, obenem pa poseduje obsežna znanja ter mrežo neprecenljivih kontaktov. 

Specializacije

Pametna specializacija:

Strategije, produktni dizajn in dizajn storitev, uporabniške raziskave

Svetovne reference:

Adria Mobil, Kronoterm, Beneteau, Fischer Sports, Stokke, Henkel, Intra Lighting, Raycap, Plastika Skaza, Jub, Sip

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Italija, Norveška, Slovenija, Rusija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.