SINET d.o.o.

SINET d.o.o.

Stojan Binder
PredstavnikStojan Binder

O podjetju

Podjetje SINET d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 ter že vrsto let na trgu uspešno nastopajo kot samostojno invalidsko podjetje. Vse od ustanovitve so usmerjeni v družbeno odgovorno delovanje, in sicer tako da dvigujejo zaposlenost invalidov, kot ene najbolj ranljivih družbenih skupin. Podjetje je notranje organizirano v pet profitnih centrov, ki so z vidika ponudbe proizvodov in storitev medsebojno ločene enote, z vidika podjetja kot celote pa zagotavljajo širok nabor produktov in storitev, ki jih celostno lahko ponudijo poslovnim partnerjem. Dejavnosti podjetja: – varovanje premoženja – varnost pri delu in varstvo pred požarom – ekologija – detektivska dejavnost – proizvodnja sveč – tiskarstvo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Založništvo in tisk, Oskrba z opremo in materialom, Varovanje

Obstoječi trgi:

Hrvaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.