SIMIČ & PARTNERJI d.o.o.

SIMIČ & PARTNERJI d.o.o.

Ivan Simič
PredstavnikIvan Simič

O podjetju

Podjetje SIMIČ & PARTNERJI d.o.o.  se ukvarja z davčnim svetovanjem in je del Skupine Simič & partnerji d.o.o., ki je v svoji 30 letni zgodovini izgradila skupino podjetij, s katerimi pokrivajo celotno področje davkov. Tako se v družbi Simič & partnerji d.o.o. ukvarjajo z vsemi oblikami davčnega svetovanja pravnim in fizičnim osebam, zastopanjem v davčnih postopkih, sodelovanjem pri osebnih davčnih pregledih, urejanju davčnega rezidentstva, s prijavami vseh vrst dohodkov iz tujine, v zadnjem času pa vse več ukvarjajo z davčnim vidikom likvidacij podjetij ali davčnim vidikom prenosa podjetij na družinske člane. V Davčno izobraževalnem inštitutu, ki ima več kot 140 članov, izvajajo vse oblike izobraževanj davčnih zavezancev, vključno z davčno akademijo Ivana Simiča, v kateri se izobražujejo bodoči davčni svetovalci. Prav tako izdajajo najstarejšo revijo o davkih Denar (od 31.05.1991), ki izhaja mesečno in v kateri objavljajo perečo davčno problematiko ter s tem davčne zavezance opozarjajo na novosti. Leta 2004 so izgradili franšizno skupino računovodskih servisov, s katerimi pokrivajo celotno Slovenijo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Računovodstvo, Davčno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.