SILCO, d.o.o.

SILCO, d.o.o.

Sašo Kronovšek
PredstavnikSašo Kronovšek

O podjetju

Podjetje SILCO, d.o.o. ima mednarodno ekipo, ki jo sestavlja 50 predanih strokovnjakov, zavezanih k ustvarjanju izdelkov na področju avtoreparature. Rešitve, ki jih v avtoreparaturi ponujajo, so bile priznane kot učinkovite in uspešne v zadnjih 20 letih v več kot 40 državah. So specialisti, ki živijo in dihajo za njihove vrhunske avtoličarske izdelke. Skupaj živijo za blagovno znamko Silco, pri čemer jim moč daje skupno delo. Navkljub mednarodni sestavi ekipe, njihov sedež, njihove razvojne in proizvodne zmogljivosti ter trening center ostajajo v Sloveniji. Ključ do uspeha blagovne znamke Silco je zadovoljstvo v očeh končnih kupcev. Verjamejo v povezavo ugleda znamke in kakovosti izdelkov, ki se pod njo tržijo. Zato s preverjeno najboljšimi surovinami, natančnimi proizvodnimi postopki in testiranje vsake proizvedene serije jamčijo zanesljivost. Z njihovimi izdelki so storitve in delo avtoličarjev učinkoviti. Kakovost se na koncu odraža prav pri zadovoljnih kupcih.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kemični

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.