SIBO G. D.O.O.

Opis podjetja

Podjetje SIBO G. je družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo in konstantno rastjo uspešnosti.

Njihova dejavnost zajema proizvodnjo zapiralne embalaže, kot so zaporke za tube, vsebniki in pokrovčki za farmacijo ter tankostensko embalažo, tehnične rešitve za industrijo, gospodinjstva in medicino, z znanjem, razvojem in tehnologijo proizvodnje orodij pa so ponosni tudi na lasten tehnološki center za proizvodnjo orodij.

Z njihovimi izdelki zadovoljujejo potrebe več kot 250 kupcev, ki se nahajajo v več kot 65 državah širom sveta. Vsako leto naredijo približno 100 orodij, v letu 2018 pa so proizvedli že 5 M izdelkov.

Visoka letna rast jih spodbuja k nadaljnjemu razvoju na vseh področjih njihovega delovanja. Kot odgovorno podjetje delujejo v smeri nižanja okoljskega odtisa, zato so že vpeljali različne novosti: uporaba toplotne energije proizvodnih strojev za gretje prostorov, uporaba alternativnih materialov, recikliranje ter drugo. Prihodnost zato gradijo na čisti in visoko kakovostni tehnologiji, inovacijah in širjenju trga po vsem svetu.

ALI STE VEDELI: Z njihovim izdelkom pridete v stik vsako jutro. Zaporka na zobni pasti je najverjetneje nastala v njihovem podjetju.

Ime člana:

Boštjan Šifrar

naslov:

Kidričeva cesta 99, 4220 Škofja Loka

telefon:

386 4 502 12 00

spletna stran:

http://www.sibo-eu.com

Share