SIBO G. d.o.o.

SIBO G. d.o.o.

Boštjan Šifrar
PredstavnikBoštjan Šifrar

O podjetju

SIBO Group je slovensko podjetje, ki ima svoja podjetja v ZDA, Rusiji ter na Poljskem, sedež podjetja pa se nahaja v Škofji Loki. Družinsko podjetje s tradicijo od leta 1967 je v zadnjih 30. letih, od samostojnosti Slovenije, kupce spretno pridobivalo po celem svetu in si ustvarilo dobro ime med vodilnimi znamkami na področjih farmacije, medicine, tehničnih izdelkov, hkrati pa tudi na področju izdelave orodij za proizvodnjo teh izdelkov. Do danes so si ustvarili bazo več kot 300 partnerjev v 70 državah širom sveta, s prihodkom 70 M.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Plastični in gumeni, Orodja

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Francija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Brazilija, Češka republika, Danska, Egipt, Finska, Italija, Izrael, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Turčija, Velika Britanija, Portugalska, Srbija, Ukrajina, Čile, Indija, Iran, Kanada, Mehika, Pakistan, Tunizija, Belorusija, Indonezija, Kenija, Kostarika, Nigerija

Želeni trgi:

Severna Amerika, Severna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.