SIAPRO d.o.o.

SIAPRO d.o.o.

Franc Jezeršek
PredstavnikFranc Jezeršek

O podjetju

Podjetje Siapro d.o.o.  je bilo ustanovljeno leta 1992, na trgu so prisotni že več kot 25 let. Podjetje je v slovenski lasti s sedežem na Postaji pri Mostu na Soči in poslovno enoto v Cerknem. So prilagodljivo in mednarodno organizirano podjetje. V letu 2019 je bilo v podjetju 25 zaposlenih, pri izpeljavi projektov pa sodelujejo z več zunanjimi sodelavci in poslovnimi partnerji. Ponujajo inovativne inženirske storitve s proizvodnjo in izvedbami za industrijo in posamezne vlagatelje. Ponujajo inženiring projekte na ključ. Proizvajajo peskalne stroje, opremo za livarne in hidroelektrarne. Njihovi izdelki so 100% izdelani v Evropi in poznani kot zelo kvalitetni. Opremo prodajajo po vsem svetu, največ pa v Evropi, Rusiji, Afriki in Aziji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Podporna industrijska oprema

Svetovne reference:

Arun, FMS, Pourtech, Sensor Control, Simpsongroup

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Belgija, Bolgarija, Finska, Italija, Malta, Nizozemska, Romunija, Turčija, Velika Britanija, Portugalska, Srbija, Norveška, Indija, Južna Afrika

Želeni trgi:

Bližnji vzhod, Centralna Afrika, Severna Afrika, Južna Afrika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.