SAM D.O.O.

SAM D.O.O.

Anton Sedeljšak
PredstavnikAnton Sedeljšak

O podjetju

Družinsko podjetje SAM d.o.o. v verigi trgovskih centrov maloprodajnim in veleprodajnim kupcem, nudi pestro izbiro gradbeno tehničnega materiala. Podjetje je pred 28 leti ustanovil Anton Sedeljšak in s tem začrtal pot danes enemu najuspešnejših in najkonkurenčnejših podjetij z gradbeno-tehničnim materialom v Sloveniji. Ob ustanovitvi, leta 1991, je bilo to majhno podjetje z le eno trgovino in enim zaposlenim, danes pa se SAM d.o.o. uvršča med srednje velika podjetja in ima poleg devetih sodobnih trgovskih centrov tudi proizvodni obrat za krivljenje armaturnega železa, zaposluje pa že več kot 200 ljudi. Sodobni trgovski centri SAM se nahajajo v osrednjem in severovzhodnem delu Slovenije – Ljubljani, Jaršah, Domžalah, Mengšu, Kamniku, Nazarjah, Latkovi vasi, Trbovljah in Ormožu – in svojim strankam ponujajo vse za gradnjo, obnovo in vzdrževanje doma.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Oprema in izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.