ROTO GROUP D.O.O.

ROTO GROUP D.O.O.

Štefan Pavlinjek
PredstavnikŠtefan Pavlinjek

O podjetju

Družba ROTO GROUP d.o.o. je že preko 35 let prisotna na domačem in tujem tržišču kot uspešen proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas in zanesljiv poslovni partner s proizvodnjo v štirih evropskih državah. Z več kot 4000 izdelki do volumna 25m³ in letno predelavo preko 3 mio kg polimerov spadajo med vodilna podjetja, s proizvodnjo po tehnologiji rotomolding v Evropi. Družbe v skupini beležijo rast letnih prihodkov preko 20%, kar je rezultat neprestanega razvoja izdelkov, vlaganja v sodobne proizvodne zmogljivosti ter uspešne prodaje na vseh kontinentih.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Plastični in gumeni, Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Honda, John Deer, KTM, Adria Mobil, Amazone, Bavaria Yachts, Brunswick, Carthago, Elan Yachts, Hanse Yachts, Hobby, Knaus, Krone Machinenfabrik, Lindner, Putzmeister, Reform, Rosenbauer, Wirtgen

Obstoječi trgi:

Albanija, Francija, Nemčija, Avstrija, Belgija, Nizozemska, Španija, Alžirija, Afganistan

Želeni trgi:

Avstralija, Rusija, Turčija, ZDA

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.