RLS D.O.O.

RLS D.O.O.

Janez Novak
PredstavnikJanez Novak

O podjetju

 Podjetje RLS d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 in ima sedež v Poslovni coni Komenda. Razvijajo, proizvajajo in tržijo napredne magnetne dajalnike pomika in zasuka. Njihovi izdelki so vgrajeni v zahtevne aplikacije, kjer je pomembna visoka natančnost in odpornost na zunanje dejavnike, od medicine in robotike do solarnih tehnologij in tiskarske industrije.

Specializacije

Pametna specializacija:

Meritve, Magnetna senzorika

Svetovne reference:

Airbus, Ivanpah, Schut

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Nemčija, Bolgarija, Češka republika, Finska, Grčija, Hongkong, Italija, Izrael, Japonska, Južna Koreja, Španija, Švica, Tajska, Velika Britanija, Litva, Srbija, Indija, Kanada, Moldavija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.