RIKO EKOS D.O.O.

RIKO EKOS D.O.O.

Aleš Knavs
PredstavnikAleš Knavs

O podjetju

Podjetje Riko Ekos d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 in danes zaposluje 50 ljudi, ki s svojim znanjem, delom in izkušnjami v prvi vrsti skrbijo za kvalitetno proizvodnjo sistemov za celovite rešitve pri ravnanju z odpadki, bodisi za ločeno zbrane frakcije, za komunalne odpadke ali industrijske odpadke. Usmerjeni so v prihodnost ter razvoj učinkovitega reševanja okoljske problematike. Poleg tega v podjetju že 25. leto nadaljujejo s proizvodnjo in prodajo zanesljive zimske opreme, katero od leta 2014 naprej tržijo pod novo blagovno znamko Wintec GmbH. Osnovna dejavnost podjetja so celoviti sistemi za sortiranje, baliranje, mletje in rezanje odpadnih materialov za vse vrste aplikacij. Med produkte, ki so plod lastnega razvoja, znanja in proizvoda sodijo transportne tehnike, balirke, stroji za razrez in kovinske konstrukcije.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Stroji

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Belgija, Italija, Nizozemska, Švica, Kanada

Želeni trgi:

Vzhodna Evropa, Rusija, Velika Britanija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.