RIEDL CNC D.O.O.

RIEDL CNC D.O.O.

Tomaž Riedl
PredstavnikTomaž Riedl

O podjetju

V podjetju RIEDL CNC d.o.o. proizvajajo precizne visokokakovostne kovinske izdelke za avtomobilsko, navtično in letalsko industrijo, strojegradnjo, finomehaniko, medicino, elektrotehniko in telekomunikacije. Razpolagajo s poslovnimi prostori v velikosti 12.000 m2, od katerih jih polovico oddajajo v najem. Njihove razvojne aktivnosti tesno povezujejo s poslovno strategijo podjetja. Tako razvijajo kakovostne produkte s področja CNC mehanske obdelave zahtevnih kovinskih izdelkov. Na ta način zadovoljujejo potrebe tudi najzahtevnejših kupcev. Novi izzivi so jih pripeljali do sodelovanja s številnimi podjetji iz tujine. Sodelujejo predvsem s podjetji iz Avstrije, Nemčije in Švice. Več kot 95 % vseh izdelkov izvozijo v evropske države.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Kovinski

Svetovne reference:

Bosch, KTM, FTE Automotive, Knorr-Bremse, Linde, Palfinger, Rotzler, Stihl, Viking

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.