RCM d.o.o.

Opis podjetja

V podjetju RCM d.o.o. z močno ekipo strokovnjakov na področju ekspertnih logističnih znanj nudimo celovite logistične storitve za potrebe mednarodnega okolja:

– Vse vrste carinskega zastopanja. Na področju carinskega posredovanja imamo pridobljena dovoljenja za poenostavljene postopke s katerimi nam je omogočeno carinjenje 24/7 vse dni v letu (Uvoz, Izvoz, T1, T2, T2L).
– Poslovne enote RCM, d.o.o. PE Gruškovje/Macelj, PE Obrežje/Bregana, PE Novo mesto, PE Koper/Luka Koper.
– Organizacija mednarodnega in notranjega transporta (nudimo vam celostno podporo pri organizaciji železniškega, cestnega, pomorskega in letalskega prometa).
– Skladiščenje (v sodelovanju z Luko Koper vam pri uvozu, izvozu in tranzitu nudimo skladiščenje na odprtih in zaprtih površinah znotraj ekonomske cone).
– Administrativne storitve (carinsko in davčno zastopanje, inšpekcijske kontrole, svetovanje uvrščanja blaga pri kombinirani nomenklaturi carinske tarife, predložitev RP-O in DDV-O v EU sistemu INTRASTAT).
– V podjetju svojo kakovost izkazujemo s pridobljenim certifikatom Pooblaščenega gospodarskega subjekta AEO C, ISO 9001:2015 in več kot 25. letno tradicijo.

Ime člana:

Ivan Sušnik

naslov:

Trg 20, 2391 Prevalje

telefon:

386 2 875 02 42

email:
spletna stran:

http://www.rcm.si/

Share