QUADRO d.o.o.

QUADRO d.o.o.

Uroš Mlakar
PredstavnikUroš Mlakar

O podjetju

Družba QUADRO d.o.o.  je znana po svojih naravnih sladkih kreacijah Tete Fride. Blagovna znamka TETA FRIDA, ki je znana tudi po svojem socialnem projektu v Afriki, je poznana po 100 % naravnih sladkih kreacijah, ki jih ustvarja v eni najsodobnejših tovrstnih manufaktur v Sloveniji. Nahaja se v naravnem okolju Mariborskega jezera v stari čolnarni, neposredno na obrežju Drave. Družba ima danes čokoladne kavarne po vsej Sloveniji: v Mariboru, na Ptuju, v Celju in v Kopru, od začetka 2020 pa tudi v Ljubljani. Iz njihove čokoladne manufakture prihajajo Fridike, popularne gourmet čokoladice, ki osvajajo Slovenijo, pred nedavnim pa so tik ob čokoladni manufakturi odprli še čokoladni degustacijski center in luksuzni glamping resort “Chocolate Village by the river”.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana, Storitve, Turistične atrakcije

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.