PRVA Group

PRVA Group

Alenka Žnidaršič Kranjc
PredstavnikAlenka Žnidaršič Kranjc

O podjetju

Zavarovalniški holding Skupina PRVA (PRVA Group) je skupaj z družbo PRVA Skladi del finančnega konglomerata PRVA. Izhaja iz družbe, ki je orala ledino na področju dodatnega pokojninskega zavarovanja. Z več kot dvajset let izkušenj in z uvajanjem vedno novih zavarovalnih in finančnih produktov, ima danes več kot pol milijona zadovoljnih strank in več kot 1,5 milijarde evrov sredstev v upravljanju v štirih državah JV Evrope.

Čisto nov kamen v mozaiku finančnih institucij krovne družbe so PRVA Skladi. Poučenim vlagateljem ponujajo nove možnosti naložbenja v reguliranih alternativnih investicijskih skladih.

Inovativnim rešitvam holdinga se pridružuje ponudba družbe Deos, drugega družinskega podjetja.

Specializacije

Pametna specializacija:

Osebna zavarovanja, Dodatno pokojninsko zavarovanje, Alternativni investicijski skladi, Institucionalno varstvo starejših, Socialnovarstvene storitve, Oskrba na domu

Svetovne reference:

EBRD

Obstoječi trgi:

Severna Makedonija, Kosovo, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.