PROVIA d.o.o.

PROVIA d.o.o.

MATJAŽ BREZAVŠČEK
PredstavnikMATJAŽ BREZAVŠČEK

O podjetju

Podjetje PROVIA d.o.o. je projektantsko in svetovalno podjetje na področju nizkih gradenj. V projekte uvajajo nove tehnične rešitve, tehnologije in materiale s ciljem izboljšanja kvalitete, nižanja stroškov ter skrajšanja časa izvedbe projektov. Posebno pozornost posvečajo okolju. Na področju varovanja okolja pred hrupom so vodilni v svojem okolju. S strokovnim znanjem in izkušnjami ustvarjajo dodano vrednost na projektih, s čimer zagotavljajo uspešen nadaljnji razvoj družbe, nenehno ter strokovno in osebnostno rast zaposlenih. Od ustanovitve leta 2004 so se na trgu projektantskih storitev razvili v kredibilno, zanesljivo in visoko strokovno podjetje.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki, Projektiranje in arhitektura

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.