PROHIT, d.o.o.

PROHIT, d.o.o.

Igor Stražišnik
PredstavnikIgor Stražišnik

O podjetju

Podjetje Prohit izvaja storitve upravljanja terjatev v izvensodnih in sodnih postopkih in je vodilno v svoji panogi v Sloveniji.

V zadnjih letih intenzivno izvaja vse vrste odkupov terjatev, tako zavarovanih kot tudi nezavarovanih. Gre za portfeljne odkupe, periodične odkupe pred izvršbo (mesečne, kvartalne…) ter odkupe terjatev, kjer so izvršbe, zaradi nepoplačila, že ustavljene. Svojo poslovno strategijo podjetje širi tudi izven meja Slovenije, predvsem v Srbijo in Hrvaško. Vizija podjetja je, da bo z lastnimi viri še naprej razvijalo programske aplikacije in nove produkte ter povsem digitaliziralo področje upravljanja terjatev.

Specializacije

Pametna specializacija:

Poslovno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.