PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.

PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.

Vlado Gobec
PredstavnikVlado Gobec

O podjetju

Ukvarjamo se s celovitimi rešitvami na področju informatike. Naša ponudba vključuje vse potrebno za izgradnjo celovitih informacijskih sistemov. "Rešitve, ki rastejo z vami!"

V podjetju Pro-bit programska oprema se ukvarjamo predvsem z izdelavo programskih rešitev za računovodstvo, vodenje proizvodnje, blagovno poslovanje, zunanjo trgovino, komunalna podjetja, javne zavode, domove starejših, gradbena podjetja, prodajo in servis avtomobilov…Kljub bogati množici standardnih rešitev, smo vedno pripravljeni realizirati tudi specifične zahteve posameznih uporabnikov. Izdelujemo tudi posamezne projekte po naročilu.

 

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.