PRIGO D.O.O.

PRIGO D.O.O.

Igor Pristavec
PredstavnikIgor Pristavec

O podjetju

Glavna področja delovanja podjetja Prigo d.o.o., Brezovica lahko razdelimo na tri segmente; pooblaščeni servis osebnih in dostavnih vozil Mercedes-Benz v sklopu servisnega centra Brezovica, servis gospodarskih vozil v sklopu servisnega centra Brdo, tretji segment podjetja pa zastopajo storitve transporta in logistike. Vizija podjetja temelji na zagotavljanju kakovostnih rešitev, strokovnosti in nenehnemu izpopolnjevanju vseh poslovnih procesov. Delovanje v okviru svetovno priznanih blagovnih znamk, nenehno izobraževanje zaposlenih, ter zagotavljanje ustrezne infrastrukture, opremljene z najmodernejšo opremo, nam zagotavlja stalen napredek ter odpira nove prodajne in poslovne poti.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil, Logistika

Svetovne reference:

Man, Mercedes-Benz, Thermo King

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Italija, Luksemburg, Litva

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.