PREVOZNIŠTVO KLAUT D.O.O.

PREVOZNIŠTVO KLAUT D.O.O.

Robert Klaut
PredstavnikRobert Klaut

O podjetju

Podjetje  PREVOZNIŠTVO KLAUT D.O.O. uspešno nadaljuje družinsko tradicijo prevozov blaga po vsej Evropski uniji in državah bivše Jugoslavije. Že vrsto let nudijo svoje kapacitete za premagovanje relacije med proizvajalcem ali prodajalcem in kupcem. Zgodovina podjetja sega v leto 1969, ko sta brata Albin in Ivan KLAUT kupila dve tovorni vozili z nosilnostjo 10-ih ton in začela razvijati samostojno podjetniško pot. Z uspešnim vodenjem samostojnega podjetništva so se njuni nasledniki leta 2001 odločili združiti svoje kapacitete in ustanovili družbo PREVOZNIŠTVO KLAUT d.o.o. Danes se na trgu predstavljajo kot kakovosten ponudnik transportnih in logističnih storitev. Velikost in struktura podjetja kupcem omogočata prilagajanje njihovim potrebam in željam. Vsa njihova vozila ustrezajo najvišjim evropskim standardom.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Češka republika, Danska, Italija, Latvija, Luksemburg, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Španija, Litva, Portugalska, Srbija, Norveška, Islandija

Želeni trgi:

JV Evropa, EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.