POLIDENT, d.o.o.

POLIDENT, d.o.o.

Beate in Dani Pečečnik
PredstavnikBeate in Dani Pečečnik

O podjetju

Podjetje Polident, d.o.o.  že od leta 1958 izdeluje kakovostne dentalne proizvode. Prizadevajo si ostati med vodilnimi razvijalci dentalnih proizvodov in jih nuditi zahtevnim kupcem z vseh koncev sveta. Njihove proizvode uporabljajo zobotehniki in zobozdravniki v več kot 60 državah na vseh celinah sveta. Neprestano razvijajo nove in izboljšujejo obstoječe proizvode. Zavedajo se, da se kakovost proizvodov in celotnega podjetja začne z urejenostjo organizacije in spoštovanjem pravil in predpisov. Zato je njihovo podjetje certificirano v skladu s standardoma ISO 9001 in ISO 13485, za njihove proizvode so prejeli certifikat CE, obenem pa tudi dodatne certifikate, ki jih zahtevajo posamezni trgi (FDA, Health Canada in drugi).

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo, Vrhunski osebni izdelki

Svetovne reference:

Detax, Yeti Dental

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Avstralija, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka republika, Ciper, Danska, Finska, Grčija, Italija, Izrael, Kazahstan, Kosovo, Luksemburg, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Romunija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Velika Britanija, ZAE, Litva, Portugalska, Srbija, Norveška, Ukrajina, Iran, Kanada, Kitajska, Tunizija, Belorusija, Libija, Azerbajdžan

Želeni trgi:

Bližnji vzhod, Severna Amerika, Severna Afrika, Osrednja Azija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.