PLEVNIK D.O.O.

PLEVNIK D.O.O.

Damjan Plevnik
PredstavnikDamjan Plevnik

O podjetju

Podjetje PLEVNIK d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. V vsem tem času je ostalo v družinski lasti in danes zaposluje že več kot 50 oseb. Izdelujejo opremo za mlekarne, sirarne, pivovarne, prehrambeno industrijo itd. Njihovi proizvodi se delijo na naslednje skupine: Hlajenje mleka in farmska oprema Sirarska, mlekarska oprema Pivovarstvo Predelovalno-prehrambena oprema Energetika V Evropi so eno izmed vodilnih podjetji na področju predelave mleka (do 2000 litrov) in sorodnih panog. Lastna proizvodnja jim omogoča popoln nadzor nad izdelavo produkta in s tem doseganje najvišjih standardov. Imajo certificirane delovne postopke in varilce ter sodobno tehnično opremo za varjenje in obdelavo materiala. V podjetju delujejo po načelu “Work smart and hard”, torej premišljeno, z znanjem in vztrajno.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Podporna industrijska oprema

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Francija, Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstralija, Avstrija, Belgija, Češka republika, Danska, Estonija, Finska, Latvija, Madžarska, Romunija, Švedska, Švica, Turčija, Irska, Norveška, Ukrajina, Čile, Kanada, Mehika, Peru, Afganistan, Panama, Nova Zelandija

Želeni trgi:

Poljska, Španija, Velika Britanija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.