PLASTIKA SKAZA D.O.O.

PLASTIKA SKAZA D.O.O.

Tanja Skaza
PredstavnikTanja Skaza

O podjetju

V podjetju PLASTIKA SKAZA D.O.O. delujemo po načelih trajnostnega razvoja. Z jasno vizijo, ki jo imamo in se odraža v razvoju inovativnih izdelkov, povezujemo ljudi z naravo. Poganjajo nas vrednote, ki so vir odgovornega izpolnjevanja danih obljub, visokih ciljev za doseganje pričakovanj kupcev, poguma pri iskanju navdihujočih rešitev in trajnostne naravnanosti, ki jo dokazujemo s spoštovanjem naravnih virov. V Skazi ustvarjamo izdelke, ki so del krožnega gospodarjenja, brez odpadkov. Oblikujemo sodobne, inovativne rešitve iz bio in razgradljivih materialov. Inovativnost usmerjamo v rešitve, prijazne do ljudi, do skupnosti in do narave. Svoje uspehe povezujemo z družbeno odgovornimi projekti. Uvrščeni smo med 1000 podjetij, ki najbolj navdihujejo Evropo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Plastični in gumeni, Oprema in izdelki, Embalaža

Svetovne reference:

Gorenje, Hella, ABB, Grammer, Ikea, Landis+Gyr, Novem

Obstoječi trgi:

Nemčija, Italija, Madžarska, Švedska, Švica, Velika Britanija

Želeni trgi:

Avstralija, Južna Amerika, Nova Zelandija, Severna Amerika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.