PLAN B d.o.o.

PLAN B d.o.o.

Uroš Razpet
PredstavnikUroš Razpet

O podjetju

Podjetje PLAN B d.o.o. je uveljavljen mednarodni ponudnik na področju projektiranja in izvajanja vseh prostorskih rešitev. Svojo vizijo – dviga kvalitete grajenega okolja – želijo doseči s kakovostno izvedbo široke palete storitev, ki vsebujejo vse od arhitekturnega projektiranja do načrtovanja okolja, izvedbe na ključ. Tudi specializirani za potrebe objektov lekarn, laboratorijev in še mnogo več. So prejemniki Zlatega svinčnika 2019 za odlično realizacijo in Zlatega svinčnika 2017 za odlično izvedbo, ki ga podeljuje Zbornica za arhitekturo Slovenije. V svojih 20-letih aktivnega delovanja in prisotnosti na slovenskem in tujem trgu se tako trudijo, da svojim strankam ponudijo najboljše prostorske rešitve za izpeljavo vsakega posameznega projekta, ki se mu posvečajo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Projektiranje in arhitektura

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.