PJU d.o.o

PJU d.o.o

Jan Pijavec
PredstavnikJan Pijavec

O podjetju

PJU d.o.o. je mlado podjetje, ki deluje na področju e-commerca od leta 2018. Danes so ena od vodilnih firm na njihovem področju v Sloveniji in celi Evropi, ki posluje na 13 evropskih trgih. Podjetje vodi mlada in nadobudna ekipa, ki jo sestavljajo strokovnjaki z različnih področij in je vedno v koraku s časom z novostmi na področju e-commerca. Njihov cilj je obogatiti evropski trg z izbiro najrazličnejših produktov preverjene kakovosti po kar se da ugodnih cenah, ki so dostopne vsem. V naslednjih letih želijo razširiti poslovanje v čim več evropskih držav in tako čim več kupcem po Evropi omogočiti enostavno, hitro ter zanesljivo nakupovanje preko spleta. Zakaj so se odločili za vstop v naš klub, oz. razlog je bil intervju s predsednikom Jocem 1/1,  »ker je bil odkrit in to je delil z celo Slovenijo«. Tako je zaključil, Jan Pijavec lastnik podjetja. 

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.