PET PAK D.O.O.

PET PAK D.O.O.

Ljubo Nadoh
PredstavnikLjubo Nadoh

O podjetju

Pet Pak d.o.o. je globalno podjetje z družinskimi koreninami. S svojo dejavnostjo so močno prisotni na področju kozmetične, prehranske in farmacevtske industrije. Specializirani so za proizvodnjo PET plastenk s širokim vratom, seveda pa nudijo tudi širok asortima drugih modelov in PP pokrovčkov. Naročniku znajo prisluhniti in vedno ponuditi najboljšo rešitev, tudi po meri. Njihovo poslanstvo je zagotavljanje vrhunskih, visoko kakovostnih embalažnih storitev s poudarkom na stroškovni učinkovitosti in odgovornosti do okolja. Vse to jim omogoča proizvodnja organskega PET materiala skozi uporabo tehnološko naprednih strojev in ostale opreme.

Specializacije

Pametna specializacija:

Plastični in gumeni

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Francija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Španija, Švica, Kanada

Želeni trgi:

Severna Evropa, Zahodna Evropa, JV Evropa, Vzhodna Evropa, Južna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.