PEKARNA PEČJAK d.o.o.

PEKARNA PEČJAK d.o.o.

Silvester Pečjak
PredstavnikSilvester Pečjak

O podjetju

Pekarna Pečjak je družinsko podjetje z več kot petdesetletno tradicijo proizvodnje visoko kakovostnih prehrambnih izdelkov. Prodajni program obsega zamrznjene gotove jedi in priloge, sveže in zamrznjeno pecivo in testa, testenine, sveži kruh in pekovske izdelke, sveže slaščice, potice in keksi. V proizvodnih enotah na Škofljici in v Trzinu letno proizvedemo 10.000 ton izdelkov. Pekarna Pečjak je vodilni slovenski proizvajalec zamrznjenih izdelkov iz listnatega, listnato-kvašenega, vlečenega in krompirjevega testa ter eden največjih proizvajalcev bureka v Evropski Uniji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Češka republika, Črna gora, Italija, Madžarska, Nizozemska, Švedska, Švica, Velika Britanija, Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.