PARADAJZ D.O.O.

PARADAJZ D.O.O.

Aleš Okorn
PredstavnikAleš Okorn

O podjetju

Podjetje Paradajz d.o.o., je največji pridelovalec paradižnika v Sloveniji in nosilec znanja s področja izvensezonskega gojenja rastlin v zaprtih prostorih, ogrevanih z geotermalno energijo. Trenutno zaposluje okrog 60 sodelavcev, v Sloveniji in tudi širšem evropskem prostoru pa je podjetje prepoznavno po njihovih premium paradižnikih LUŠT. Rastlinjak, v katerih zorijo LUŠTni paradižniki se nahaja v Renkovcih, majhni prekmurski vasici. Obsega 90.000 m2 oziroma 9 hektarjev s steklom pokritih površin. . V neposredni bližini se nahaja vrtina z geotermalno vodo, s pomočjo katere se ogreva prostor, ko sonce v hladnejših mesecih zagotavlja premalo toplote.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.