PAKO D.O.O.

PAKO D.O.O.

Grega Šimunovič
PredstavnikGrega Šimunovič

O podjetju

Podjetje Pako d.o.o. je distributer priznanih blagovnih znamk repromateriala ter opreme za reklamno in tiskarsko industrijo že od leta 1992. Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom distribucije repromateriala proizvajalcem reklam in digitalnega tiska. Začetki podjetja segajo v leto 1977, ko so se ustanovitelji odločili, da začnejo samostojno dejavnost (obrt) in tako zaključijo z delom v državnih podjetjih. Njihova misija je nuditi celovite rešitve in podporo v reševanju tehničnih problemov pri izdelavi reklam, digitalnega tiska, opreme, ob tem pa svojim partnerjem ponuditi tudi odgovarjajoče materiale in tehnično podporo pod ugodnimi pogoji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Komunikacijske in oblikovalske rešitve

Svetovne reference:

Canon, 3A, Epson, Lucite, Mac-Tac, Multipanel, Roland, Sloan

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Srbija

Želeni trgi:

JV Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.