ORODJARSTVO GORJAK, d.o.o.

ORODJARSTVO GORJAK, d.o.o.

Marko Gorjak
PredstavnikMarko Gorjak

O podjetju

Podjetje ORODJARSTVO GORJAK, d.o.o.  je družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo vseh vrst orodij. Njihovi začetki segajo v leto 1980, ko so pričeli izdelovati enostavna orodja za potrebe industrije. Danes so z inovativnim pristopom in 93 sodelavci sposobni uresničiti vse želje in zahteve na področju orodjarstva. Že več kot tri desetletja konstruirajo in izdelujejo visoko zahtevna orodja za potrebe avtomobilske in drugih industrijskih panog. Izdelujejo visoko zahtevna orodja za potrebe avtomobilske in drugih industrijskih panog. Njihovi izdelki, skupaj z izobraženim kadrom, utelešajo kakovost in zanesljivost ter predstavljajo glavni temelj sodelovanja z njihovimi poslovnimi partnerji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Orodja

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Belgija, Italija, Madžarska, Poljska, Švica, Iran

Želeni trgi:

Rusija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.