OPTIPRINT, D.O.O.

Opis podjetja

Poslanstvo podjetja Optiprint, d.o.o. je zagotavljanje dostopnega in za poslovne uporabnike brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Optiprintovi sistemi omogočajo do 40.000 strani tiska brez menjave ene same kartuše. Njihova inovacija omogoča barvno tiskanje za ceno črno-belega. Vedno iščejo nove načine za izboljšave in zagotavljanje še boljših storitev naročnikom. Z lastnim razvojnim oddelkom si neprestano prizadevajo za izboljšave in novosti. S ponovno uporabo materialov, recikliranjem in preventivnim vzdrževanjem prispevajo k trajnostnemu razvoju in ohranjanju okolja. Pristop krožnega gospodarstva je gonilna sila njihove proizvodnje. Vse več podjetij se odloča za njihove trajnostne rešitve.

Razvijajo lastno franšizno mrežo, ki  omogoča uporabo Optiprintovih storitev tisočim podjetjem v številnih evropskih državah. Optiprint, d.o.o. je uspešna mednarodna blagovna znamka. Preizkušen franšizni model poslovanja jim omogoča hitro širitev na vedno več tujih trgov. Ekipa zagnanih in prizadevnih strokovnjakov so njihova garancija, da bodo strankam tudi v prihodnje nudili brezskrben najem njihovih storitev.

Ime člana:

Matjaž Bavdek

naslov:

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana

telefon:

386 5 90 25 812

spletna stran:

https://www.optiprint.si/

Share