OPIKAR d.o.o.

OPIKAR d.o.o.

Luka Puntarić
PredstavnikLuka Puntarić

O podjetju

OPIKAR je družinsko podjetje iz Logatca z okrog 70 zaposlenimi, ustanovljeno leta 1997. Dejavnosti delijo na tri divizije: strojno-instalacijska dela, tehnologija čistih prostorov in operacijske dvorane.

Ponujajo projektiranje, inženiring in izvedbo zahtevnih projektov v farmacevtski, biotehnološki, polprevodniški in prehrambni industriji, v zdravstvu in v vseh proizvodnih obratih, kjer se zahteva popolnoma čist in sterilen zrak.

Usmerjajo se na tržišča regije DACH, Beneluksa, Skandinavije ter Bližnjega vzhoda.

So globalno izvozno orientirano podjetje s pridobljenimi certifikati za sisteme vodenja kakovosti po EN ISO 9001, ravnanja z okoljem po EN ISO 14001 ter varnosti in zdravja pri delu po ISO 45001.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Svetovne reference:

Bayer, Bosch, Spar, Hella, Lek, Krka, GlaxoSmithKline, Novartis, Octapharma, Sandoz, Lonza, Novartis, Roche, MSD Biotech, Biontech, Infineon, Mosa Meat, Eurogentec

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Belgija, Nizozemska, Švica, Irska

Želeni trgi:

Rusija, Francija, Skandinavija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.