OECO d.o.o.

OECO d.o.o.

Milan Šebalj
PredstavnikMilan Šebalj

O podjetju

Podjetje OECO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2013 in je podjetje, ki združuje skupino predanih strokovnjakov, specializiranih za proizvodnjo in prodajo orodij za injekcijsko brizganje plastike, ki tehtajo do 15t. Pri razvijanju orodij za brizganje plastike podpirajo sektor injekcijskega brizganja po Evropi, hkrati pa imajo bogate izkušnje z orodjarji s Kitajske in vodijo lastno orodjarno v Sloveniji. Ustvarjajo proizvodne rešitve za različne trge po Evropi. Večina njihovih strank je iz avtomobilske industrije, zaradi česar so specializirani za to panogo.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Francija, Nemčija, Slovaška, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.