NOVAK M D.O.O.

NOVAK M D.O.O.

Miha Novak
PredstavnikMiha Novak

O podjetju

Podjetje Novak M d.o.o. je družinsko in v svet odprto podjetje, ki od leta 1979 razvija, izdeluje in prodaja industrijsko oblikovane medicinske izdelke vrhunske kakovosti. Znanje, uvajanje novih tehnologij in inovativnost druge generacije je podjetje popeljalo v stabilno rast in preusmeritev prodaje predvsem na tuje trge. Velik korak k prepoznavnosti podjetja v tujini sta bili oblikovalski nagradi Red dot design award 2009 in 2017, ki sta jih prejela Pregledna miza S in Stretcher X. To je še dodatno utrdilo zaupanje v njihove medicinske izdelke visoke kakovosti in funkcionalnega dizajna. Njihovo poslanstvo je z vrhunsko zasnovano medicinsko opremo izboljšati izkušnjo zdravstvene oskrbe zdravnikom in pacientom po vsem svetu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstralija, Avstrija, Belgija, Danska, Italija, Latvija, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Romunija, Švica, Turčija, ZAE, Kanada, Nova Zelandija

Želeni trgi:

Severna Amerika, Severna Evropa, Zahodna Evropa, Vzhodna Evropa, Švedska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.