NEVRON D.O.O.

Opis podjetja

Nevron d.o.o. je visokotehnološko podjetje z lastnim razvojem interaktivnih TV rešitev, ki se uporabljajo na vseh koncih sveta – v Sheraton, Best Wesetern, Marriot, itn. hotelih, na letališču v Islamabadu, na luksuznih križarkah, na ministrstvu na Bližnjem vzhodu, na Foxu v Singapurju, Trump Towerju v Kazahstanu in celo v eni najzloglasnejših kaznilnic HMP Grampian na Škotskem.
Preko njihove IPTV rešitve si lahko recimo v hotelu ogledate koristne lokalne informacije, preverite vreme, naročite masažo, naredite rezervacijo v restavraciji ter si med gledanjem Netfilxa naročite sobno strežbo, otroci pa lahko preko iste storitve igrajo video igrice, poslušajo glasbo ali gledajo risanke. V
 načrtu imajo nov fleksibilen celovit sistem za rezidente, hotele in bolnišnice. Nekaj česar se do sedaj ni lotil še nihče, saj so specifike posameznih projektov že med seboj dovolj velike, med omenjenimi tipi pa tolikšne, da se večina ponudnikov odloča, da ponuja storitev le za enega izmed omenjenih tipov. Pri Nevronu verjamejo, da so na osnovi izkušenj prve verzije sistem zasnovali dovolj fleksibilno, da bo lahko pokrival vse omenjene razlike.

Njihove rešitve so skratka namenjene izboljšanju izkušnje gostov v hotelih, potnikov na ladjah, pacientov v bolnišnicah in tudi rezidentov v lastnih domovih. Več kot 90% prometa ustvarijo na globalnih trgih.

Ime člana:

Rok Kokalj

naslov:

Kidričeva cesta 56, 4220 Škofja Loka

telefon:

386 8 20 51 830

spletna stran:

https://www.nevron.eu/

Share