NEKTAR NATURA D.O.O.

NEKTAR NATURA D.O.O.

Tomaž Lah
PredstavnikTomaž Lah

O podjetju

Podjetje Nektar Natura d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994. Dejavnost podjetja je izdelava in trženje koncentriranih sokov ter točilnih naprav za sokove. Skozi čas je podjetje začelo prodirati v tujino in danes njihove sokove in rešitve najdemo v hotelih, restavracijah pri ponudnikih cateringa, v 30 državah sveta. Na mednarodnih trgih zalagajo vse najbolj poznane hotelske verige. Po meri oblikovano celovito rešitev točenja pijač Nektar Natura, ki zagotavlja popolno oskrbo s sveže pripravljenimi napitki, dobavljajo tako luksuznim kot tudi popotniškim hotelom.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana, Oprema

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Češka republika, Črna gora, Madžarska, Španija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.