NATURALICA FOODS d.o.o.

NATURALICA FOODS d.o.o.

Uroš Mlakar
PredstavnikUroš Mlakar

O podjetju

Družba Naturalica Foods d.o.o. je najbolj znana po naravnih sladkih kreacijah Tete Fride. Blagovna znamka TETA FRIDA, znana tudi po svojem socialnem projektu v Afriki, slovi po 100 % naravnih sladkih kreacijah, ki jih ustvarja v eni najsodobnejših tovrstnih tovarn v Sloveniji. Družba ima danes čokoladne kavarne po vsej Sloveniji. Iz njihove čokoladne manufakture prihajajo Fridike in Grdobice, mednarodno nagrajene gourmet čokolade. Pred leti so v idiličnem okolju ob reki uredili še čokoladni degustacijski center in luksuzni glamping resort “Chocolate Village by the river”, o katerem so poročali največji svetovni mediji.”


 

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana, Storitve, Turistične atrakcije

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.