MOS Servis D.O.O.

MOS Servis D.O.O.

Igor Kumer
PredstavnikIgor Kumer

O podjetju

Podjetje MOS Servis d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006 in je globalni ponudnik montažnih storitev na področju transportne tehnike. Z izvedbo mehanskih in električnih montažnih storitev sodeluje podjetje predvsem pri izgradnji raznih distribucijskih oz. logističnih centrov, visoko-regalnih skladišč, letališč, v avto industriji, prehrambni industriji, … Podjetje deluje praktično po vsem svetu. Najprej je imelo podjetje svoj sedež v Rogaški Slatini. Konec leta 2014 se je preselilo v lastne poslovne prostore v Mestinju (občina Šmarje pri Jelšah).  Ima tudi 2 hčerinski družbi in sicer: v ZDA (J. Karolina) in Mehiki (Puebla). Na začetku svoje poti je podjetje imelo 8 zaposlenih. Trenutno jih je okroglo 100.   

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Robotika, Transportna tehnika

Obstoječi trgi:

ZDA, Nemčija, Avstrija, Belgija, Nizozemska, Velika Britanija

Želeni trgi:

Ex-Sovjetska zveza, EU, Kanada, Skandinavija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.