Monicolor MS d.o.o.

Monicolor MS d.o.o.

Marko Poženel
PredstavnikMarko Poženel

O podjetju

Podjetje Monicolor MS d.o.o. je nastalo iz PE Murska Sobota ustanovljene s strani Monicolor Kranj in je postalo specialist za mešalne sisteme ter prevzelo vodilno vlogo znotraj skupine Monicolor, saj je zagotavljanje hitre in fleksibilne dobave premazov za vse površine v vseh pakiranjih današnja nuja na trgu. Danes je Monicolor MS na slovenskem trgu prepoznaven partner, katerega obstoj temelji na izbor izdelkov, ki je skrbno načrtovan in izbran skupno s svetovno znanimi proizvajalci z namenom zagotavljanja kakovosti zaščite v različnih pogojih delovanja. Skupni cilj nam je povezati visoka strokovna znanja in prakso.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski, Oprema in izdelki, Kemični

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.