MLEKARNA KREPKO, KELE & KELE D.O.O.

MLEKARNA KREPKO, KELE & KELE D.O.O.

Sandra Turnšek
PredstavnikSandra Turnšek

O podjetju

Poslanstvo podjetja Mlekarna Krepko, Kele & Kele d.o.o. je predelati slovensko ekološko mleko in kupcem zagotoviti naravne in zdrave ekološke/BIO izdelke, ki vsebujejo tradicionalni kefir iz kefirjevih zrn. Glavne konkurenčne prednosti podjetja, ki se predstavlja pod blagovno znamko Krepko so: tradicionalni mlečni izdelki, narejeni na naraven način, tradicionalni kefir iz kefirjevih zrn in mlečni izdelki, ki vsebujejo tradicionalni kefir, BIO/ekološki mlečni izdelki. Mlekarna Krepko je posebnost med slovenskimi mlekarnami – je ena najmanjših, a zato visoko specializirana. Pohvali se lahko tudi, da je edina mlekarna v Sloveniji z nagrado Superior Taste Award iz Bruslja z nazivom “Okus leta 2009”.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Želeni trgi:

Italija, Švedska, EU, Danska, Kitajska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.