MKL SYSTEMS D.O.O.

MKL SYSTEMS D.O.O.

Marko Kobe
PredstavnikMarko Kobe

O podjetju

Podjetje MKL SYSTEMS D.O.O. je eden večjih proizvajalcev garažnih ter industrijskih vrat v Sloveniji. Proizvodnji program obsega: dvižna, stranska bočna, dvokrilna, enokrilna, rolo garažna vrata ter dvižna industrijska vrata. S proizvodnjo in montažo se ukvarjajo že od leta 1999. V teh letih so z garažnimi ter industrijskimi vrati opremili preko 20.000 objektov v Sloveniji ter tujini. Razpolagajo s 1300m2 proizvodnih in poslovnih površin, v katerih delo za proizvodnjo garažnih ter industrijskih vrat poteka po zahtevnih evropskih standardih. V poslovnem delu objekta se nahaja razstavni salon, kjer si kupci za lažjo odločitev lahko ogledajo celoten prodajni program.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.