MIZARSTVO JEZERŠEK d.o.o.

MIZARSTVO JEZERŠEK d.o.o.

Jernej Jezeršek
PredstavnikJernej Jezeršek

O podjetju

Mizarstvo Jezeršek je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo lesenih stopnic in ograj po meri. Posluh za vsak izziv sega v same korenine podjetja, ki ga je leta 1978 ustanovil obrtnik Karel Jezeršek. Ta je znanje in vrednote predal svojim trem sinovom, Boštjanu, Janezu in Jerneju, ki danes vodijo podjetje. Verjamejo v sodelovanje, rešitev še tako zahtevnega izziva in nenehno težijo k napredku tehnologije za načrtovanje in proizvodnjo stopnic. Proizvodnja je tako opremljena z vrhunsko tehnologijo. Podjetju je uspelo do danes pridobiti zaupanje kupcev v že več kot 40 državah sveta.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

proizvodnja stopnišč, krivljeni elementi

Obstoječi trgi:

Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Belgija, Italija, Nizozemska, Švedska, Švica, Slovenija, Rusija, Anglija, Luksemburg

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.