MIEL, d.o.o.

MIEL, d.o.o.

ANDREJ ROTOVNIK
PredstavnikANDREJ ROTOVNIK

O podjetju

Podjetje MIEL, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in je na slovenskem trgu prisotno že trideset let. Poslujejo na področju industrijske, proizvodne in procesne avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije. So pooblaščeni in ekskluzivni zastopnik podjetja Omron v Sloveniji, ki velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev elementov in sistemov za avtomatizacijo. Omron ima sedež v Kyotu na Japonskem, evropski sedež pa v Hoofddorpu na Nizozemskem. Kot slovenski predstavnik z močno tehniško podporo in aplikativnim razvojem ponujajo slovenski in tuji industriji inovativne rešitve na različnih področjih avtomatizacije. MIEL je zaščitena blagovna znamka in je last podjetja.

Specializacije

Pametna specializacija:

Avtomatizacija in IT podpora

Svetovne reference:

Omron, Patlite

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.