MAROVT D.O.O.

MAROVT D.O.O.

Tomaž Marovt
PredstavnikTomaž Marovt

O podjetju

Korenine podjetja Marovt d.o.o. segajo v leto 1971, ko je podjetje začelo proizvodnjo utopnih odkovkov. Ta dejavnost je še vedno osnova proizvodov, ki so jih z leti dogradili z obdelavo, lastno orodjarno in proizvodnjo stružnih delov. Vsi programi predstavljajo celoto, ki je podprta z inovativnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, nadzorovana s procesnim sistemom vodenja in upravljanja. Vpeljana sistema ISO 9001/2000 in ISO TS 16949 sta temelja, ki zagotavljata visoko kakovost njihovih proizvodov in s tem zadovoljstvo kupcev, ki v največji meri prihajajo iz svetovne avtomobilske industrije.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Kovinski

Svetovne reference:

General Motors, Mercedes-Benz, Volkswagen, Daimler, AMG

Obstoječi trgi:

ZDA, Francija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Brazilija, Češka republika, Madžarska, Nizozemska, Romunija, Španija, Švica, Čile, Mehika

Želeni trgi:

Južna Amerika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.