MARMOR HOTAVLJE, d.o.o.

MARMOR HOTAVLJE, d.o.o.

Tomaž Selak in Damijan Selak
PredstavnikTomaž Selak in Damijan Selak

O podjetju

Marmor Hotavlje je vodilno kamnoseško podjetje na svetu, z več kot 300-letno tradicijo obdelave kamna. Zelo ponosni so na to, da je vsak izdelek unikaten ter načrtovan in izdelan v Hotavljah. Več kot 150 zaposlenih s svojimi inovativnimi rešitvami v podjetju z najnovejšo tehnologijo deluje v nišnem segmentu kamnoseštva – od opremljanja luksuznih plovil, proizvodnje unikatnega pohištva, priprave umetniških skulptur, pa do opremljanja notranjosti in ureditve zunanjosti privatnih rezidenc ter stanovanj, in različnih vrst fasad. Veliko jim pomeni tudi vpetost v lokalno okolje ter trajnostni odnos do narave.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Rešitve v kamnu

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.