MALALAN D.O.O.

MALALAN D.O.O.

Peter Malalan
PredstavnikPeter Malalan

O podjetju

Draguljarna Malalan d.o.o. je družinsko podjetje, ki s srcem in s predanostjo ustvarja že 69 let. Je ekskluzivni zastopnik za številne svetovne znamke ur in nakita kot so Rolex, Zenith, Tudor, Chanel, Bvlgari,… Poleg prodaje drugih blagovnih znamk se podjetje ukvarja tudi s servisom teh dragocenih izdelkov in proizvodnjo lastnega nakita. V svojih kolekcijah uporabljajo le najdragocenejše materiale kot so 18 karatno zlato in diamanti. V zadnjih letih draguljarna Malalan izdaja svoj lasten katalog Moments by Malalan s katerim strankam ponuja veliko več kot samo produkte. Predati želi namreč znanje in ljubezen do tega čudovitega sveta. 

Specializacije

Pametna specializacija:

Vrhunski osebni izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.