MAKSIM d.o.o.

MAKSIM d.o.o.

Simon Bastl
PredstavnikSimon Bastl

O podjetju

Je bilo ustanovljeno leta 1989. V času od svoje ustanovitve do danes je doživljalo velike programske in organizacijske spremembe, saj se je moralo stalno prilagajati spremenjenim gospodarskim pogojem, da se je lahko obdržalo na trgu. Ustanovljeno je bila kot čista trgovska družba, ki se je ukvarjalo z grosistično in maloprodajno dejavnostjo. Zaradi spremenjenih razmer na trgu je razširilo svojo dejavnost na storitve in tako pričelo nuditi prodajo intelektualnih storitev vključno z računovodskim servisom. Danes je v pretežnem delu upravljalska družba, saj je lastnik večjega števila družb, za katere izvaja naloge splošnega strokovnega sektorja.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.