MAAR D.O.O.

MAAR D.O.O.

Aleksander Resnik
PredstavnikAleksander Resnik

O podjetju

Proizvodno podjetje MAAR d.o.o. je nišni ponudnik embalažnega materiala z več kot 27-letno tradicijo. Rezultat nenehnega lastnega razvoja tehnološkega znanja so visokokakovostne plastične mreže. Te zadovoljujejo globalne potrebe na področju maloprodajnega pakiranja sadja in zelenjave, pakiranja mesnih izdelkov in splošnega tehničnega blaga, ter na področju zaščitne embalaže v kovinski industriji. Podjetje izvozi 95% lastnih izdelkov, večinoma na trge Evropske Unije, Rusije, Belorusije in bližnjega vzhoda, v zadnjem obdobju pa tudi na trge Severne Amerike in Afrike. 

Specializacije

Pametna specializacija:

Plastični in gumeni, Embalaža

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Češka republika, Grčija, Italija, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Romunija, Španija, Turčija, Velika Britanija, Srbija, Ukrajina, Tunizija

Želeni trgi:

JV Evropa, EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.