LUMAR IG D.O.O.

LUMAR IG D.O.O.

Marko Lukić
PredstavnikMarko Lukić

O podjetju

Družinsko podjetje Lumar IG d.o.o.  je vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih in plusenergijskih montažnih objektov. S svojimi energetsko varčnimi in trajnostnimi energetskimi koncepti je prisotno v Slovenji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Do danes je podjetje zgradilo že več kot 2.000 domov, med katerimi je tudi več kot 105 pasivnih hiš in trije vrtci v pasivni tehnologiji. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno. Omenjeno se odraža s sloganom »Živeti najbolje«! LUMAR – INOVATIVNA IN EKOLOŠKA GRADNJA PRIHODNOSTI.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.