LUMAR IG D.O.O.

LUMAR IG D.O.O.

Marko Lukić
PredstavnikMarko Lukić

O podjetju

Družinsko podjetje Lumar IG d.o.o.  je vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih in plusenergijskih montažnih objektov. S svojimi energetsko varčnimi in trajnostnimi energetskimi koncepti je prisotno v Slovenji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Do danes je podjetje zgradilo že več kot 2.000 domov, med katerimi je tudi več kot 105 pasivnih hiš in trije vrtci v pasivni tehnologiji. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno. Omenjeno se odraža s sloganom »Živeti najbolje«! LUMAR – INOVATIVNA IN EKOLOŠKA GRADNJA PRIHODNOSTI.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.