LOTRIČ MEROSLOVJE D.O.O.

LOTRIČ MEROSLOVJE D.O.O.

Marko Lotrič
PredstavnikMarko Lotrič

O podjetju

LOTRIČ Metrology d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 140 zaposlenimi. V podjetju že skoraj tri desetletja z ljubeznijo do meroslovja opravljajo kalibracije, overitve in preskušanja ter razvijajo vrhunske in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašajo znanje, zastopajo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbijo za razvoj in napredek področja meroslovja. Izhajajo iz tradicije, ki se je pričela s prvim kemijskim laboratorijem v teh krajih, leta 1923. Poleg matičnega podjetja LOTRIČ Meroslovje, ki že od svojih začetkov posluje v Selški dolini, v Sloveniji – natančneje v Kranju – delujeta podjetji LOTRIČ Certificiranje in Iskra LOTRIČ, v Ljubljani PSM merilni sistemi ter v Puconcih podjetje Mikro Medica. Hčerinska podjetja delujejo v Avstriji ter Nemčiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Makedoniji, kjer so vzpostavljeni akreditirani laboratoriji.

Specializacije

Pametna specializacija:

Meritve

Svetovne reference:

Gorenje, Danfoss, Schneider, Affri, Coord 3, Dostmann, Energotest, Eppendorf, Erweka, Hafner, Jai, Knauf Insulation, Lek, Ortner, PCL, Radwag, Socores, Spengler, Sylvac, Trimos

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Velika Britanija, Srbija

Želeni trgi:

JV Evropa, Nizozemska, Bolgarija, Češka republika, Črna gora, Finska, Francija, Grčija, Irak, Iran, Italija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Madžarska, Poljska, Portugalska, Španija, Švedska, Švica, Ukrajina

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.